Voor informatie kunt u uiteraard contact met mij opnemen, door op de tekst ballon rechts onderaan de pagina te klikken. De prijzen van de werken zijn afhankelijk van de afmetingen en de afwerking. 

Mocht u via ideal een werk via de website willen kopen, dan is de prijs inclusief btw en verzendkosten. Uiteraard kunt u ook eerst de werken komen bezichtigen om te kijken of het echt iets voor u is. Hiervoor kunt u een afspraak maken.

Voor de foto's geldt dat u kunt kiezen hoe u de afwerking wilt hebben. Air Frame is bijvoorbeeld een manier van inlijsten waardoor de foto als een zwevend object aan de muur hangt. De foto wordt achter glashelder glanzend acrylaat gemonteerd. Acrylaat is UV bestendig en 2 mm dik. Op de achterzijde wordt een 1 mm aluminium plaat gemonteerd met aan de achterkant een aluminiumframe. Dit frame is 12 mm dik, zodat dit een zwevend effect geeft. Ook kunt u het op aluminium laten drukken. Het is hierbij eveneens mogelijk om voor de air frame afwerking te kiezen. 

Mocht u een schilderij willen laten afdrukken op aluminium of acrylaat, dan kunt u hierover contact opnemen, zodat ik u op de mogelijkheden kan wijzen en een prijsopgaaf kan maken. U bent verzekerd van een gelimiteerde oplage.